A kutyás őrök nem féltik a kutyájukat?
Aki saját képzett kutyával dolgozik pl. egy telepen, nem fél attól, hogy a kutyáját egyszer megölik?
Egyik ismerősöm kutyája így halt meg. Egy gyönyörű rotija volt. Amikor dolgozott a kutya szabadon volt engedve a telepen. Egyik este bemásztak a területre, de ugye nem a portánál. Járőrnél vette észre ismerősöm a vérbe fagyott kutyáját......
Na de ha nagy a telep, és az őr pl. bent van a kutya meg kint a telep másik szegletében?
Akkor hiába jelez szegény. :-(
Ismimnek a kutyáját nem mérgezték le, csak egyszerüen leszurták. A telep másik végében volt, és a terület nem volt belátható.
Régen én is dolgoztam ilyen munkakörbe, de meg sem fordult a fejembe, hogy ilyen megtörténhet mert pihenőidőbe a közelembe volt vagy zárható ketrecben vagy futón.
Járőrben meg mellettem.
21:07
És ha pl. a főnök kiköti , hogy a kutyát nem lehet megkötni meg bezárni mert azért van hogy ott legyen, és ugasson minden felé a telepen? ( nem kötekszek csak érdekel )
Te mit szólnál hozzá? Maradnál olyan helyen? Vagy inkább azt mondanád, hogy munkát találok másikat, de ilyen kutyám soha többé nem lesz. ( ugye minden kutya más )
21:12.
Bent van veled a portán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!