A kutyás őrök nem féltik a kutyájukat?
Aki saját képzett kutyával dolgozik pl. egy telepen, nem fél attól, hogy a kutyáját egyszer megölik?
Egyik ismerősöm kutyája így halt meg. Egy gyönyörű rotija volt. Amikor dolgozott a kutya szabadon volt engedve a telepen. Egyik este bemásztak a területre, de ugye nem a portánál. Járőrnél vette észre ismerősöm a vérbe fagyott kutyáját......
Képzetten szerelik le a támadót?
Mi van ha a támadó is képzett, ezért sosem engedtem egyedül a kutyát a terepre.
Ketten együtt dolgozunk hatékonyan engem véd a kutya én védem a kutyát.
És ha hírtelen kitalálná a főnökötök, hogy a kutya nem mehet be, és kint kell lennie a telepen? Tehát még a kenelbe se lehetne bezárni amíg Te bent vagy?
Mit tennétek?
Tudod, egy sima házőrző kutya is bőven ki van téve ilyesmi támadásnak.
Ha valaki dolgozik a kutyájával, annyit tehet, hogy vagy megválogatja, milyen helyen dolgozik vele, vagy minden nap eszi a kefét, hogy ne legyen baja. Otthoni kutyánál is el lehet dönteni, bezárod, vagy kint hagyod az udvaron őrizni.
21:43.
Ezzel azt akarod mondani, hogy ilyen helyzetben Te nem kockáztatnád a kutyád életét, és olyan helyre mennél dolgozni ahol normális a hozzáállás?
én azt mondanám, hogy oké, de akkor jön még minimum 2 kutya a meglévő mellé.
1 kutyát nem nehéz leszúrni, de hárommal már nem könnyű elbánni pláne, ha még idomítva is vannak, hogy pl. a kerítést ne közelítse meg védés közben (hogy ne fújják le) és ne fogadjon el ételt...
meg mondjuk én nem is rotit használnék ilyesmire, hanem minimum kaukázusit, de inkább közép-ázsiait.
az rögtön nyakra harap.
egy roti belecsimpaszkodik a karodba, a másik kezedben a késsel meg hason szúrod.
sajnálom szegény kutyust amúgy, meg a gazdáját is...:(
Az a roti pont így lett megölve.... :-(
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!