Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hogy kerül bolha az ágyamba?

Hogy kerül bolha az ágyamba?

Figyelt kérdés
Nem először van, hogy bolhát találok az ágyamon, vagy érzem, hogy valami csíp, megnézem és egy bolha az. Egyszer a zoknimat vettem le, és onnan ugrott ki. Hogy lehet?

2014. nov. 22. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kutya, macska?..
2014. nov. 22. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

bolha ugrik, bolha ugrik

hányja veti magát, hányja veti magát.

2014. nov. 23. 15:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Kutyám van, de csak kint az udvaron és nem nagyon szoktam simogatni.
2014. nov. 24. 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A kutyád összeszedi a kertben, behozza az udvarra a ház környékére, a bolhák meg behúzódnak a házba a hideg elől. Ez egy lehetséges ok a sok közül.
2014. nov. 25. 07:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is a kutyára tippelnék, de akár még emberről is a ruhádra juthatott, így haza is vihetted..! Ez nem vicc, sajnos... Boltban, bkv-n, akármilyen helyen, ahol ápolatlan emberek elmehettek melletted, vagy előtted ültek valamilyen széken, ülésen, könnyen összeszedhettél bolhát...

Pl. nyáron, mikor Egyiptomban voltunk nyaralni, a szálloda egyik bárját lezárták és vegyszerezték a szőnyeget, mert valamelyik vendég /vagy dolgozó/ szétszórta a bolháit és összecsípkedték a fotelben ülő vendégeket...

2014. nov. 26. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
a kutya kezelve van bolha ellen?
2014. nov. 30. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!