Hogy kerül bolha az ágyamba?
Figyelt kérdés
Nem először van, hogy bolhát találok az ágyamon, vagy érzem, hogy valami csíp, megnézem és egy bolha az. Egyszer a zoknimat vettem le, és onnan ugrott ki. Hogy lehet?2014. nov. 22. 22:56
2/6 anonim válasza:
bolha ugrik, bolha ugrik
hányja veti magát, hányja veti magát.
3/6 A kérdező kommentje:
Kutyám van, de csak kint az udvaron és nem nagyon szoktam simogatni.
2014. nov. 24. 06:44
4/6 anonim válasza:
A kutyád összeszedi a kertben, behozza az udvarra a ház környékére, a bolhák meg behúzódnak a házba a hideg elől. Ez egy lehetséges ok a sok közül.
5/6 anonim válasza:
Én is a kutyára tippelnék, de akár még emberről is a ruhádra juthatott, így haza is vihetted..! Ez nem vicc, sajnos... Boltban, bkv-n, akármilyen helyen, ahol ápolatlan emberek elmehettek melletted, vagy előtted ültek valamilyen széken, ülésen, könnyen összeszedhettél bolhát...
Pl. nyáron, mikor Egyiptomban voltunk nyaralni, a szálloda egyik bárját lezárták és vegyszerezték a szőnyeget, mert valamelyik vendég /vagy dolgozó/ szétszórta a bolháit és összecsípkedték a fotelben ülő vendégeket...
6/6 anonim válasza:
a kutya kezelve van bolha ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!