Macska behozta a bolhát a házba, nem tudom őket kiírtani, ismerősöm az ÁÁNTSZ-t javasolta, kérdés, hogy van-e vki itt, akinél a fent nevezett szerv hasonló problémában eljárt?
Egyébként szó se volt arról, h ingyen legyen...
Mellesleg a Hatóság talán nem tud számlázni?!?
De tud számlázni.
Csak nem szolgáltat, hanem ellenőriz és felügyel.
A NAV is előírhat cégek adófolyószámláján fizetési kötelezettségeket, mégsem könyvel. Azt a könyvelő cég teszi.
Fordulhatsz az ÁNTSzhez, ki is megy hozzád. Ellenőrzi, hogy népegészségügyi szempontból kockázatot jelent-e a bejelentett eset. Ha nem, akkor kiszámlázza a kiszállása díját. Ha igen, akkor a kiszállási díj mellett felszólít a helyzet felszámolására, amit majd ellenőriz is. Ha nem számoltad fel a helyzetet, megbüntet, megbíz egy szolgáltatót és annak a díját is kiszámlázza neked. Mindezeknek még megvan az a szépsége is, hogy a szolgáltató díja is magasabb, mintha te kerestél volna egyet, ráadásul az ÁNTSz összes költsége adók módjára behajtható, ha nem fizetsz időben.
ÁÁNTSZ-t javasolta
Mert azok mit tesznek??Az előttem írót ha már így ki oktattad??
Rendben.Akkor az hogyan lehet, h tudok
olyat,ahol régebben,még KÖJÁL néven ugyan, de
gázzal elvégezték az írtást? A másik, meg, hogy
hívtam céget, van, amelyik fel sem veszi, v azt mondta,
h még nem tudja, mikor jön a városba, holott az adot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!