Mit csináljak ha az osztálytársam bolhás?
Figyelt kérdés
Régen egyszer befogadtunk egy cuki cicát aki tele volt bolhákkal. Beletellett 2 hónap is mire kiirtottuk őket hála a Biokillnek. Kiderült, hogy a cica az osztálytársamé. Ezután eltelt pár év és nagyon jóban lettem az osztálytársammal, de amikor nála voltunk megcsípet egy bolha. Azonnal hazajöttem megtettem minden óvintézkedést és másnap megkérdeztem tőle, hogy nem-e bolhás a kutya. Erre ő azt mondta igen, és egy fél év múlva azt mesélte, hogy nagyon bolhásak.Megint jön az iskola és nagyon félek, hogy bolhát hozok haza. Szerintetek mit csináljak? Mert az tuti, hogy nem mehetek mindennap úgy haza, hogy ruha a zsákba fürdés Biokillel lefújni mindent. Vagy nem járhatok Biokillel suliba. Nagyon aggaszt ez mert nem akarok megint bolhás lenni. Kérlek segítsetek bármilyen választ elfogadok. Előre is köszönöm a válaszaitokat.2014. aug. 25. 13:20
1/2 anonim válasza:
Kérd meg az osztálytársadat, hogy vigyék állatorvoshoz a kutyát meg a macskát és az állatorvos megoldja. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.Hát ja már mondtam neki.Azt is mondtam, hogy vegyenek BioKillt, de nem.És azt mesélte, hogy a pincéjükből jön a sok bolha mert múltkor lementek és mikor feljöttek térdig él a bolha!!!!Ez még jobban kiakasztott.És ez, hogy bolháik vannak neki természetes.
2014. aug. 27. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!