Honnan tudhatom hogy bolhás a lakásom?
Figyelt kérdés
Ma reggel az ágyunkban ültünk és a gyerekről aki közöttünk alszik kiugrott egy bolha. Elkaptuk. Nincs háziállatunk.
Férjem szerelő és egy rokonom szerint hazahozhatta egy régi házból amit éppen szerelnek.
Honnan tudjam hogy van e még a lakásban?
Mit kell tennem?
2010. júl. 27. 19:31
1/9 A kérdező kommentje:
Tehát szerintem ember bolháról van szó!!!!!
2010. júl. 27. 19:36
2/9 A kérdező kommentje:
2010. júl. 27. 19:37
3/9 anonim válasza:
Domotox porral szórd be a lakást. Attól elpusztulnak.
4/9 anonim válasza:
onnan, hogy minden különösebb ok nélkül vakargatja magát.
5/9 anonim válasza:
A bolhacsípés csak a csípés pillanatában viszket, ha már megcsípett akkor nem viszket csak nagyon kicsi piros pont marad ott (nem dudor csak egy pont mintha filc lenne), pár nap alatt elmúlik
6/9 anonim válasza:
Ja és a kutya bolhája röhögve megél az emberen
7/9 anonim válasza:
20:44-es hülyeséget írt... nálunk apám hozza haza mindig a bolhát egy tanyáról ahol dolgozik. az is emberbolha, de a csípése viszket azután is, hogy megcsíp. És kis dudor is lesz...
8/9 anonim válasza:
8 kutyám van, csak tudom milyen egy bolhacsípés
9/9 A kérdező kommentje:
hát köszi hogy veszekedtek,de használható választ nem kaptam!%
2010. júl. 28. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!