Villanypásztorral egeret agyonlehet üttetni? Akkumulátor 12 v neki halálos, vagy csak elriasztja mint pl a kutyát?
Agyon lehet üttetni villanypásztorral, ha olyan szerkezet, és úgy van beállítva. Olyanról is tudok, amit valami oktalan elállított, és a disznókat verte agyon, 230 voltról...
Az egy dolog, hogy 12 volttal táplálod meg, mert villanypásztorok ilyen 4-8 ezer, meg hasonló voltokkal üzemelnek, kis áramerősséggel.
Az egeret az üti agyon inkább, ami tehenekhez való.
Azért gondoltam akkumulátort, mert ha a 230 V-és uram ,de ne adj isten véletlen valakit agyon b*sz az áram mehetek a sitre! A hagyományos nem nagyon müxik, a ragasztó idő után megszárad! Ezért gondoltam erre. (pl. ~40-50 cm a d középen a kaja...)
Azért várom az 5 leteket
Köszi # 1-es ment a zöld pacsi
az, hogy a villanypásztort mivel táplálod meg az mindegy; amit én láttam az ment 12V és 230V-ról is egyaránt.lényeg a kimeneti nagyfesz, amit impulzusokban ad ki, nem folytonosan. természetesen, ha a villanypásztor nem szabályos, akkor is mehetsz a sittre, vagy balesetveszélyes lesz.
az egeret sztem kidögleszti.
Köszönöm mindenkinek- találtam nagyon 5leteset a youtube-n.
zöld pacsi mindenkinek! Köszönet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!