Milyen élősködő lehet ez? És mit kell vele csinálni?
Figyelt kérdés
Felfedeztem a kádban apró pici férgeket, vagy nem is tudom hogyan nevezzem őket. Először azt hittem, hogy csak szőrszál, vagy valami pici apró szempilla, de mikor észrevettem, hogy több is van belőle, és mozognak, na akkor közelebbről is megnéztem, és elképzelésem sincs hogy mik lehetnek? Annyira aprók, hogy szinte mikroszkópikusak, de annyira gusztustalan és félek, nehogy valami bajunk legyen tőlük. Rendszeresen takarítom a kádat domestossal, de a kád és az elhúzható zuhanyfal között van egy kis fémes rész, amin gurul a kerék, és oda nagyon nehéz benyúlni, ott megragad a penész akármit csinálok. Ezek a gusztustalanságok meg ott telepedtek le, de én már a kád sarkában fedeztem fel őket. Most megint durván kidomestoztam és másnapra, már csak egy-két ilyen izé volt, amit forró vízzel le is toltam onnan, de mik ezek? Mivan ha újra megjelennek? És mivel írthatnám ki őket??? Lehet tőle valami bajunk? Van egy egy éves kislányom, nem akarom, h bármit elkapjon. Ha valakinek volt hasonló, kérem segítsen. Köszönöm!2014. okt. 19. 23:36
2/3 anonim válasza:
Itt valószínűleg nem fogsz értelmes választ kapni, ilyenkor főleg nem.
Fényképezd le őket közelről, úgy hogy felismerhetőek legyenek, és mutasd meg egy szakértőnek, ő megmondja mit tehetsz.
3/3 anonim válasza:
El kell kapni és meg kell erőszakolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!