Az ágyi poloska, hogy a pokolba kerül az ember lakásába, hogy lehet összeszedni?
Már nem is tudom, hogy mióta szenvedek ágyi poloskával
ha valaki tudja, hogy hogy kerülhetnek ide és hogy a retekben irthatjuk ki őket azt meg köszönném.
Hát ez attól függ emeletes vagy kertes ház... kertesnél vagy valami bútorral vagy valahonnan magatokról hoztátok. Emeletesnél szintén + valamelyik szomszédtól indultak.
Szakembert kell hívni és többnyire 1 alkalom kevés,ha emeletes akkor addig ameddig az összes lakónál meg mindenhol nem irtanak soha nem fogsz megszabadulni tőlük mert valahonnan mindig előfognak jönni.
Tulajdonképpen akárhonnan összeszedheted. Elég a tömött buszon 1-2 poloskának átmászni rád, bár ez nem valószínű.
A "lelakott", esetleg régi bútorokkal berendezett lakásokban lazán megbújnak.
A szomszédtól is átmehetnek...
Én egy pincéből felhozott zsák miatt szívok velük lassan 2 éve. Kb. 60000 ezer ft-ot költöttem már erre a kiírtásukra, de pár hónap után megint látok 2-3 poloskát, aztán fokozatosan egyre többen lesznek.
Ki kell hívni egy alapos munkát végző rovarírtót, megkérdezni, szerinte hol fészkelhetnek a poloskák, és kidobni azt a bútordarabot a francba. Ismerősnél ez bevált. Én is ezt tenném, de mindig van valami pluszköltség, ami miatt nem engedhetek meg magamnak egy új ágyat.
Ha ezek után még mindig fenn áll a probléma, akkor a bútorokat egyenként át kell fújni, és elkezdhetsz gyanakodni a szomszédokra.
A mindenféle házipraktikák nem működnek, ahogy a boltban kapható "poloska írtó" szerek sem.
Gőzölés Gőzölés Gőzölés!
Higyjétek el ez a megoldás! Nálunk 2011-ben voltak ezek a kis dögök, a két lányom borzalmasan nézett ki! Egy idő után lámpánál aludtunk majd miután megtudtuk hogy a férjem hozta haza, és a kollégáinak is jutott, többen sikertelenül jártak a bogár írtókkal így én szálltam szembe velük! Olvastam egy cikket hogy Amerikában Hőkabinba teszik bútorokat ruhákat mindent és így irtják őket: [link]
Elrohantam a praktikerbe 7000 ft-ért vettem egy gőzpingvint -(azóta is jóbarátom) és 3 héten át minden reggel nyomtam a gőzt. 3 szobás családi házban lakunk mindhárom szobában főleg a szülőiben mert ott láttuk minden nyomát a fenyőágyban, ágyat gőzőltem, ajtófélfákat , ajtókat, küszöböt, szőnyeg és fal találkozása,éjjeli szekrény, ablakpárkány és ablak, valamit a többi ajtót és ajtófélfát! ezt csináltam minden reggel és láss csodát GYŐZTEM. Végre visszatértek a nyugodt éjszakák és a szép gyermeki arcok pöttyök nélkül! Én csak ajánlani tudom gőzöljétek őket, és azért kell folyamatosan mert a lerakott peték folyamatosan kellnek ki! Kitartás és a Gőz legyen veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!