Egerek vannak a lakásban! Hol tudok egérirtó ragacsot beszerezni?
Egyik ismerősöm mesélte, hogy mikor náluk élősködtek az egerek, nekik az egérfogó ragacs jött be. Hol tudok olyat beszerezni? Esetleg van más, hatásos módszer, amelynek segítségével kiirthatjuk az egereket?
Előre is köszönöm a választ!
Gazdaboltban.
A ragacsot leteszed valahova (ahol ti nem ragadtok bele), teszel a közepébe valami finom falatot és meg fogja fogni. Nem túl "humánus" módszer egyébként.
Utolsó majdnem jól mondja. Valóban a gazdaboltban, de nem csalizni kell, hanem a ragacsot a fal mellé, az egér feltételezhető útvonalába kell letenni.
Vigyázz, akkora lapra kend, ami véletlenül sem tud felfordulni, mert a nem kívánt helyre kenődött ragacs eltávolítása rendkívül macerás.
Sajnos,mi erdő mellett lakunk,ősszel mindig jönnek be az egerek.Alapvetően élőlény párti vagyok,de az életteremből mindent írtok.A ragacs tényleg nem jó!Este kimégy,mocorog benne az egér,esetleg "sír" is,olyan alávalónak fogod magad érezni!Van olyan egércsapda,amelyik csak beegedi,de ki nem engedi az egeret.Ha megfogtad,messzebb engedd el,mert visszajön.
Radikális,de nekem a hagyományos egérfogó jött be,gyorsan megöli,nem szenved annyit.(Tudod,amelyik a nyakára csap)Az egér csapdákat mindig a feltételezett útvonalba kell tenni,ha nem jön össze,pár naponta új helyre kell rakniMinden nagyobb multinál vannak alternatívák,esetleg helyi háztartásbolt stb.Nagyon sok helyen árulják ezeket.
A ragacs az tényleg nem megoldás. Mindig csak sír és szenved :( rossz hallani és nézni. Ezért én mindig kivittem őket szépen az udvarra.
De később már nagyon elszaporodtak ezért muszáj volt ilyet használni [link]
olcsó,megfelelő mennyiség,csak szét dobálod mindent kiürítik,és nincsenek halott tetemek sem. Nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!