Japán spicc. Mi a véleményetek róla? Lakásban tartható-e? Honnét lehet beszerezni? Ilyenekre lennék kiváncsi. Minél több infó lenne annál jobb.
Szerintem lehet, ha jól le tudod reggel-este fárasztani. Kevésbé ugatós és kevésbe bizalmatlan, mint a német spitz. Az országban nem tenyésztik (bár láttam már eladó japán spitzet hirdetni), úgyhogy ha ilyen kutyát szeretnél külföldre kell menni. Bővebb információt és fajtaleírást a MEOE Magyar Spitz Klub honlapján találsz:
[link] fajtajellemzok_3.html
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat!
1.válaszoló: Reggel-este le tudnám fárasztani. Be tudom vállalni reggel is este is a 1,5-2órás sétát, meg van itt egy elkerített rész a kutyusoknak ahol lehet velük játszani, meg itt a társasház udvara. Viszont napközben kb. 7től 2-3ig egyedül lenne. Ezt hogy viselik a japán spiccek?
Más: Nem tudtok véletlenül olyan helyet, akár a szomszédos országokban is, ahonnét nyugodt szívvel szerezhetnék be ilyen kutyust (nem beteg, tk.. ilyenek)
Válaszaitokat előre is köszönöm
Jah és köszönöm a linkeket:)
Úgy látom idehaza nem nagyon foglalkoznak ilyen fajtával, de ha mégis akkor a Sptiz klub vagy az MEOE biztos tud róla. Szerintem írj egy mailt a sptiz klubnak,hogy te ilyen kutyust szeretnél és segítsenek beszerezni neked.
Ugyanis a messziről jött névtelen senkinek rossz tapasztalatok miatt általában nem szoktak kiskutyát adni.
Legalábbis ezt hallottam, a TV-ben tenyésztők mesélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!