Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Japán spicc. Mi a véleményetek...

Japán spicc. Mi a véleményetek róla? Lakásban tartható-e? Honnét lehet beszerezni? Ilyenekre lennék kiváncsi. Minél több infó lenne annál jobb.

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm.
2009. júl. 17. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, ha jól le tudod reggel-este fárasztani. Kevésbé ugatós és kevésbe bizalmatlan, mint a német spitz. Az országban nem tenyésztik (bár láttam már eladó japán spitzet hirdetni), úgyhogy ha ilyen kutyát szeretnél külföldre kell menni. Bővebb információt és fajtaleírást a MEOE Magyar Spitz Klub honlapján találsz:

[link]

[link] fajtajellemzok_3.html

2009. júl. 17. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

szia! szerintem ezt az oldalt nézd meg, itt van minden! plusz a képeket kérlek a googlen, várj, inkább ide linkelem, annyira aranyos, az a kicsi a 3. képen :) ;) :

[link]

2009. júl. 17. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

vagy esetleg ezt, itt minden fajta(szinte) rajta van(utolsó vagyok)

2009. júl. 17. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat!

1.válaszoló: Reggel-este le tudnám fárasztani. Be tudom vállalni reggel is este is a 1,5-2órás sétát, meg van itt egy elkerített rész a kutyusoknak ahol lehet velük játszani, meg itt a társasház udvara. Viszont napközben kb. 7től 2-3ig egyedül lenne. Ezt hogy viselik a japán spiccek?

Más: Nem tudtok véletlenül olyan helyet, akár a szomszédos országokban is, ahonnét nyugodt szívvel szerezhetnék be ilyen kutyust (nem beteg, tk.. ilyenek)

Válaszaitokat előre is köszönöm

Jah és köszönöm a linkeket:)

2009. júl. 18. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy látom idehaza nem nagyon foglalkoznak ilyen fajtával, de ha mégis akkor a Sptiz klub vagy az MEOE biztos tud róla. Szerintem írj egy mailt a sptiz klubnak,hogy te ilyen kutyust szeretnél és segítsenek beszerezni neked.

Ugyanis a messziről jött névtelen senkinek rossz tapasztalatok miatt általában nem szoktak kiskutyát adni.

Legalábbis ezt hallottam, a TV-ben tenyésztők mesélték.

2009. júl. 20. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!