Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Restaurálok egy kredencet,...

Atomati kérdése:

Restaurálok egy kredencet, mivel kezelhetem a szuvas részeit?

Figyelt kérdés

Nagy fába vágtam a fejszét, egy nagyon régi kredencet próbálok felújítani. Sajnos vannak elég szú rágott részek, amiket nem tudok kibontani, és friss fára cserélni. A régi festéket már letoltam, most jön a csiszolás. Tálaló lesz belőle.

Tudom, hogy lenolajjal lehet valamilyen szintű védelmet elérni, de szerintem az nem szívódik olyan mélyre.

Van-e olyan szú irtó szer, amelyet ajánlanátok? Tudtommal mindegyik valamilyen szintű méreg, amit meg nem szívesen kennék a tálalóra.

Segít

2014. aug. 22. 22:51
 1/2 A kérdező kommentje:
..ségeteket előre is köszönöm!
2014. aug. 22. 22:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Rengeteg konzerváló (szu-irtó) anyagot reklámoznak az interneten pl: [link] Azt viszont tudomásul kell venni, hogy az egészségre mindegyik kisebb - nagyobb mértékben ártalmas, de a megfelelő óvórendszabűlyok betartásával mégsem veszélyesek. Egyébként ha van ácsmester ismerősöd akkor nála is érdeklődjél, mert újabban a tetők fa szerkezetét valamilyen anyaggal lepermetezik, mely hosszú időn keresztül kozzerválja a fát.
2014. aug. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!