Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Penészedik a mosógépem, mivel...

Penészedik a mosógépem, mivel kezelhetem?

Figyelt kérdés
Már többször átsikáltam, de van, ahová nem érek be és onnan újraterjed az egész (hiába szellőztetem állandóan). Milyen vegyszert vagy mit használhatok rá?
2009. júl. 5. 08:50
 1/4 anonim válasza:
Ha lehet,kicsit huzd el a faltól,hagyd nyitva az ajtót,ha kimosott,fogkefével takaritsd a mososzer adagolót,és csinélj egy öblitést ecettel. Talán??
2009. júl. 5. 09:16
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

Az eceten kívül mindent kipróbáltam amit fentebb írtál.

A gond az, hogy a dobra "rá van borítva" a gumi oldalt, és közte, a résnél kezd mindig penészedni, viszont annyira meg rajta van, hogy ne tudjak alányúlni semmivel amivel ki tudnám sikálni.

2009. júl. 5. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is az ecetet javasolom.Esetleg tekerj oda ecetes ruhát,és hagyd rajta egy ideig.
2009. júl. 5. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
én is ecettel szoktam. Egy flakon 25%-os ecettel a dobban indíts be egy mosást a legmagasabb hőfokon.
2009. júl. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!