Mennyi idő alatt tűnik el a bolha a lakásból?
A kutyák behozták sajnos. Kezeltem őket, velük nincs már gond, mind bolhamentes, naponta átnézem, és semmi gond.
A lakásban azóta is látok viszont még mindig, ennek már két hete. A kutyák helyét kimostam, felporszívóztam, neostomosannal durván lefújtam mindent. Tegnap óta megy a biokill is, ma mégis láttam vagy 6-7 bolhát. Igaz, hogy ezekből kb. a fele már döglődött, de akkor is. Ez normális? El fognak takarodni valaha innen? Vagy lehet, hogy az udvarról hozunk be mindig újat? Nektek hány nap kellett, hogy egy se legyen bent?
Nálam 3 hét küzdelem volt minimum úgy, hogy rögtön vettem port, ahogy egyet láttam.
A port két hétig szórtam, elég sokat kiszórtam belőle, nem sokat ért, vagy csak sok idő, míg hat.
Azután újabb alapos porszívózás és vettem egy csótány/ mászó rovart ölő sprayt, azzal fújkáltam rendesen...
Vettem egy eukaliptusz illóolajat is, azt állítólag nem szeretik!
Most illatozik a szoba és egyelőre nem találkoztam bolhával, de nem tudhatom biztosra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!