Bolha kiírtása a lakásból?
Tiszta lakás.2 Kutyival.Sajnos bolhásak voltak.Megfürdettem őket Neosponosannal.A maradékkal befújtam az egész lakást.Takarítás után újabbakba botlottam.Ma megismételtem a takarítast fél óra múlva megint láttam pár frissen kikelt egyedet.
Utánalovastam a bolha élettanának.Kifejlett egyedek mennek bele a kutyába.Ott parosodnak,lepetéznek.A pete leszóródik a szőrről le a földre.Ott lárvává alakul ami elbújik sötét helyekre ahol bebábozódik.Kikelve megkeresi táplálkozási forrását és kezdődik előlről.Azért nehéz kiírtani mert a bolhaírtó szerek csak a kifejlett egyedeket öli meg.A petéket,lárvákat,bábokat nem.Itt jöttem rá,hogy akkor takarítás után ezért lettek újabbak,azok akkor keltek ki.Úgy érzem rovarírtó embert kellene hívnom
Olvastam emberek írásait hogy valakinek sikerült kiírtania.Hogy?Mennyi idő?
A kutyákra vegyél spot-on-t. Az megelőzi a további bolhaproblémákat, az esetleg életben maradtakat is, és minden életciklusra hat, és a kutyák környezetében is véd valamennyire. Strongholdot ajánlom, bár tény, hogy nekem cicám van, de elvileg kutyáknál is az a legjobb.
A lakásból pedig türelemmel lehet kiirtani. Pár naponta permetezz körbe, Neostomosan is jó, de inkább a Biokillt ajánlanám, mert az a környezetre veszélytelen.
Kutyáimon Foresto nyakorv ami allitolag a larvakat is megoli.Most napi szinten porszivózok.Nem merem 2napra csokkenteni.Reggel-este felmosas.2naponta Neosponosannal sriccelek korbe mindent.Sőt naponta is elődfordul pár fújás ahol intenzíven járnak a kutyik
Jaj de jó hogy masnak is sikerult szakember nelkul megoldania.Ma beszeltem egy rovarirto emberrel es mondta hogy ki tudom en is irtani csak hosszadalmasabb.Gyakorlatilag nekem porszivoval kell befognom a dögöket.Remélem sikerül
Ha nem akkor marad ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!