Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Hogy lehet könnyen és gyorsan...

Hogy lehet könnyen és gyorsan a lakásból kiírtani a bolhákat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A tanácsotok kellene...Volt egy kiscicánk a lakásban és szegény tele volt bolhával,pedig meg is fürdettük vagy 2-szer,mostanra már kint van az udvaron de a bolháit itt felejtette :-/ amik minden bizonnyal elszaporodtak és nem tudjuk mivel lehetne őket minnél gyorsabban kiírtani!! Már össze csíptek engem is anyukámat is a kishugomat is nem beszélve arról hogy én meg kismama vagyok....nem igazán jó ez ezért szeretném ha segítenétek hogy minél elöbb ki legyenek írtva! A válaszokat előre is köszönöm :-)

2014. júl. 25. 12:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Neostomosan, BioKill pl. Mindent alaposan kívül, belül átfújni, padlót felmosni. Kb 5 naponta megismételni legalább egy hónapig. Fal mellett lehet port is szórni ki, ami ott maradhat egy ideig.

Gyorsan, könnyen nem lehet megszabadulni tőlük.

A cicának pedig havonta használni spotont a bolha ellen.

2014. júl. 25. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!