Lehet még poloska a szobámba?
1 hónapja a barátoméknál aludtam és hoztam haza ágyi poloskát. Náluk már megvolt az irtás és azóta nincs náluk. ( ha minden igaz )
Nálunk 8-án írtották a poloskát de csak az én szobámba volt a többiben nem. Amikor írtották aznap becsuktam az ajtót, ablakot réseket eltakartuk stb. 2 napig. Az összes poloska meghalt ennyi idő után? A petékkel mi a helyzet miattuk kell még egy írtás?
Mostanába megint érzem, hogy mászik rajtam csak az is lehet, hogy beképzelem magamnak .:)
Világi baromság volt csak a te szobádban irtani, ugyanis ezek másznak. Mivel ugye bogarak. És mivel elég gyorsan szaporodnak, simán lehet a lakás többi részében is.
Mondom ezt úgy, hogy volt, hogy 4x kellett irtani kollégiumban, mert azok a hülyék mindig csak egy részt irtottak, aztán ide-oda fertőződött...
Plusz ugye a peték miatt sem árt még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!