Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Galambok ellen?

Galambok ellen?

Figyelt kérdés

Húztam ki damilt a korlátra, de minden reggel bent mászkálnak az erkélyen, gondolom átrepülnek felette.

Hogy lehetne távol tartani őket? Nejlonzacskó stb. nem válik be.

2014. jún. 20. 11:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is inkább a fizikai akadályt tudom javasolni.

Mi is új lakók vagyunk, és bátran levettem a hától, volt 1-2 próbálkozásuk, de kop-kop mintha nem jönnének. A korlátra drótot feszítettem, volt egy szabad rész, oda drótból tüskés labdát, hogy ne tudjon oda se leszállni. Van fellógatva dekorgumiból 3 denevér forma, amit állandóan mozgat a legkisebb szél is. Hát kitudja mitől, de nem jönnek így.

Én még az egérragacson gondolkoztam, mert állítólag nem szeretik a ragadós felületeket, ha meg az a talpára ragadna a papírral, talán elmenne a kedve a bemászkálástól, de még egérfogóra is gondoltam, hogy az ott csattan, ha hozzáérne és hátha megijedne és örökre elmenne a kedve a mi erkélyünktől.

2014. júl. 24. 15:32
 22/22 anonim ***** válasza:
hától=hálót (bocsi)
2014. júl. 24. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!