Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Van értelme feljelentést...

Van értelme feljelentést tennem az ÁNTSZ-nél, hogy a felettünk és a mellettünk levő erkélyen is galambok laknak? (A lakásokban nem lakik senki. )

Figyelt kérdés

Van egy 27 hónapos fiunk, most félidős párom a másodikkal... Féltem őket a fertőzésektől, unom, hogy kétnaponta nagytakarítást kell csinálni az erkélyen.

Már elintéztem a közös képviselővel, hogy letakarítsák az erkélyeket... 2 napig nem is volt gond, de már megint ott fészkelnek a r*hadékok...

Próbálkoztam művarjúval, vízzel, zörgéssel, még ördögpatronnal is, de semmi nem használ...

2014. jún. 5. 19:15
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Itt a baj amúgy azzal van, hogy a közös "képviselő" nem meri lehálózni az üres lakásokat... :S Pedig már többen mondtuk neki...
2014. júl. 4. 22:03
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekünk nincs szemben házsor :-). A jogi részét nem tudom, hogy ki tehetne valamit a két lakástulajdonos engedélye nélkül. De a hálót a saját lakásodra te fel tudod tetetni lehetőleg szakemberrel, hogy nagyobb szél esetén is tartson, ne lyukadjon ki és közben te se essél ki az erkélyeden. Ez egyébként mindenkinél saját költségen szokott menni, de megéri a nyugalmat, ami azután lesz. A másik két lakásnál talán érdemes azzal érvelni, hogy a ház külső falai közös tulajdon, tehát a közös költségből fel lehetne tetetni a hálókat. Szerencse az egészben az, hogy lehetséges hálót feltenni,mert van olyan erkély, ahová pl. nem lehet, mert olyan az egész konstrukció.
2014. júl. 6. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!