Hogyan érhetem el, hogy a szomszédaim elköltözzenek mellőlem?
A szomszédaink szociopaták, akiknek nem áll másból az életük, minthogy a miénket pokollá tegyék. Amióta mellénk költöztek, állandóan csinálnak valamit, amivel élhetetlenné teszik az otthonunkat, most például idehoztak egy hülye kutyát, ami éjjel-nappal megállás nélkül ugat és még csak el se tudjuk zavarni.
Persze tudom, hogy van törvény meg rendőrség is a világon, csak az a baj, hogy ők egyikkel se törődnek, van egy csomó havarjuk, akik valószínűleg elintéznének minket, ha feljelentést tennénk, már nem egyszer megfenyegettek minket, én például több halálos fenyegetést is kaptam tőlük.
Az érdekelne, hogy hogyan tudnék megszabadulni tőlük anélkül, hogy hatósághoz kellene fordulnom, mert az nem sokat érne ellenük és a családomat is veszélybe sodornám. Gondolkoztam, hogy elkapom az egyiküket és helyreteszem, csak attól tartok, hogy annak is a családom látná a kárát.
A környéken senki nem áll mellettünk, mindenkit ellenünk fordítottak a kedves szomszédaink, állandóan mindenféle hazugságokat terjesztenek rólunk.
A családom fél, én tehetetlen vagyok, mert úgy néz ki, hogy bármit is teszek, csak a szeretteimet sodrom veszélybe. Nincs pénzünk, nem tudunk elköltözni.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Hogyan szabadulhatnék meg a szomszédaimtól?
Nem tudom, hogy mi történt azóta, majd esetleg egy update-t kaphatunk? :)
Én nem nagyon próbálkoznék lakácscserével / költözéssel, azt is megneszelnék és szívatnának, vagy ha az nem is, akkor a következő lakók életét keseríted meg. Mindenképpen azt tenném, amit egy korai hozzászóló írt. Menj el a szomszédos önkormányzati rendőrséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!