Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hogyan érhetem el, hogy a...

Hogyan érhetem el, hogy a szomszédaim elköltözzenek mellőlem?

Figyelt kérdés

A szomszédaink szociopaták, akiknek nem áll másból az életük, minthogy a miénket pokollá tegyék. Amióta mellénk költöztek, állandóan csinálnak valamit, amivel élhetetlenné teszik az otthonunkat, most például idehoztak egy hülye kutyát, ami éjjel-nappal megállás nélkül ugat és még csak el se tudjuk zavarni.

Persze tudom, hogy van törvény meg rendőrség is a világon, csak az a baj, hogy ők egyikkel se törődnek, van egy csomó havarjuk, akik valószínűleg elintéznének minket, ha feljelentést tennénk, már nem egyszer megfenyegettek minket, én például több halálos fenyegetést is kaptam tőlük.

Az érdekelne, hogy hogyan tudnék megszabadulni tőlük anélkül, hogy hatósághoz kellene fordulnom, mert az nem sokat érne ellenük és a családomat is veszélybe sodornám. Gondolkoztam, hogy elkapom az egyiküket és helyreteszem, csak attól tartok, hogy annak is a családom látná a kárát.

A környéken senki nem áll mellettünk, mindenkit ellenünk fordítottak a kedves szomszédaink, állandóan mindenféle hazugságokat terjesztenek rólunk.

A családom fél, én tehetetlen vagyok, mert úgy néz ki, hogy bármit is teszek, csak a szeretteimet sodrom veszélybe. Nincs pénzünk, nem tudunk elköltözni.

Ilyenkor mit lehet tenni?

Hogyan szabadulhatnék meg a szomszédaimtól?

2014. máj. 24. 07:17
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

csak kérdeztem mert ha albérlet akkor elég könnyen el lehet küldeni őket.habár ez se igaz teljesen,mert őket védi a Ptk.

nem tudom mit lehetne tenni,talán a közös képviselővel se ártana beszélni,persze lehet már túl vagy rajta.

miskolci vagyok,avasi,elég rossz hírű rész,a szomszédaim kisebbségiek,hangosak de azért kíbírható.albérlők.

hatóságok nélkül nehéz lesz kirakni őket.

kutyát végett fel lehetne jelenteni őket.

de az is hatóság.

2014. máj. 26. 14:37
 12/24 A kérdező kommentje:

Közös képviselő itt nincs, csak önkormányzat, de ott meg a haverjaik ""dolgoznak""(?????), szóval az kapásból kilőve.

Valahogy sejtettem, hogy hatósági segítség nélkül nem tudok megszabadulni tőlük, csak az a baj, hogyha történne is valami, akkor se tűnne el mind és a cimboráik tutira bosszút állnának rajtunk.

2014. máj. 26. 15:45
 13/24 anonim válasza:
51%

akkor az önkormányzati.

de ott is kell lenni közös képviselőfélének aki intézi a dolgokat.

2014. máj. 27. 20:00
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Egyszerűbb lenne, ha ti költöznétek el, mert ezek sem megváltozni nem fognak, sem ti nem fogjátok jobban tolerálni a dolgaikat, például a kutyát, amelyik ugat. Nem lehet, hogy nektek is jobban kellene alkalmazkodni? És beszélgetni velük?
2014. máj. 28. 12:31
 15/24 A kérdező kommentje:

A kérdésben már megírtam, hogy nincs pénzünk elköltözni, az egyik válaszban pedig benne van, hogy a szomszédok nem állnak velünk szóba.

Amúgy pedig miért mi alkalmazkodjunk, amikor ők nem tudnak viselkedni? Mi már akkor itt éltünk, amikor ők még a létezéséről se tudtak a helynek.

2014. máj. 28. 15:07
 16/24 anonim ***** válasza:
És miért durvult vajon így el a viszony?
2014. máj. 29. 15:00
 17/24 A kérdező kommentje:
Igazából nem durvult el, amint mellénk költöztek, rögtön elkezdték csinálni a balhét. Meg se próbáltak normálisan viselkedni, csak ártani és pusztítani akarnak.
2014. máj. 30. 09:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy. Nem kell róluk tudomást venni - ha lehet.
2014. máj. 31. 10:10
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szociopaták (ami akár lehetséges is), akkor nagy gáz van.

Nehogy kezet emelj rájuk, mert akkor aztán elszabadul a pokol, arra borzalmas agresszív reakciót kapnátok. Próbáld hivatalos úton intézni a dolgokat.

Én megpróbálnék(/tam volna) kikerülni minden konfliktust és egyáltalán bármiféle kontaktust is kerülnék.

2014. jún. 2. 12:40
 20/24 anonim ***** válasza:

De ha hasonló értékűre cserélnétek a lakást, vagy hasonlót vennétek, akkor ahhoz nem kell plusz kiadás, legfeljebb a költöztetés ára, az nem egy egetverő összeg, és megérné, hogy megszabaduljatok ettől a szomszédságtól.

A szociopatákat nem érdeklik a következmények, amikor bosszúról van szó (máskor sem), úgyhogy tényleg jobb velük nem ujjat húzni.

2014. jún. 2. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!