Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » A Biokill-t lehet hasznalni...

A Biokill-t lehet hasznalni gyerekszobaban?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, de lehet agyi poloska van a szobaban. 5 honapos a babam, hasznalhatom a szobajaban? Nem karos az egeszsegere? Engem csipkedett meg vmi, eloszor pokra gyanakodtam. Majd a pelenkazon lattam apro ( 2 db kb. 2 mm-es) bogarat, ami lehet akar a peteje is? Nagyon megijedtem es errol a szerrol olvastam. Sztetek?
2014. jan. 3. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Ne okoskodj már, ha ennyire nem értesz valamihez.

Nincs olyan, hogy EU nyugati meg keleti meg déli rész. Egységes szabályozás van. Ezért b.tak rá a magyar növénytermelők az EU-ra.

Nézd csak ezt meg, ezek mostani német hirdetések, ugyanez a szer más fantázianeveken:

[link]

Ha nem lenne legális bármelyik, akkor az ottani NAV már legyalulta volna őket.

De keresek neked bármelyik nyugati országból ilyen hirdetést, ha gondolod.

Ez pedig egy rühirtó szer, emberi bőrre kell kenni, hatóanyaga ugyanaz, mint a Biokillnek:

[link]

2014. jan. 9. 17:56
 12/16 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. A biokillt kutyán SEM szabad használni, ahogy emberen SEM. Normál alak nem is teszi. A helyét be lehet vele fújni, ahogy pl. ágyat is, nem tartalmaz olyan mértékű koncentrációban melegvérű egészségére káros anyagot, ami bármi problémát okozhatna.

Erre a legjobb élő példa szerintem én vagyunk. Fáraó hangyáink voltak, amikről tudni illik, hogy szinte lehetetlen elűzni őket. Beetettük őket, de révén hogy 1400 forint egy 3 dobozos pakk, amit 2 naponta cserélni kellett, nem tehettük meg, hogy havi szinten 10 ezreket erre költsünk. Szerintem a ház összes hangyája hozzánk szokott a kajára. Egy nap eldurrant az agyam és lefújtam az összes rést, ami a falakon van a fürdőben és a konyhában is. A konyhában lefújtam egy polcot is, amire oda szoktak a hangyák, mert rendszeresen kenyeret és egyéb élelmiszert tartunk ott. Hónapok óta alkalmazom és még élek. A szüleim is alkalmazták anno évekig és még ők is élnek. Nem hiszem, hogy ha káros anyagokat tartalmazna, akkor olyan hírneve lenne amilyen és mernék annyian alkalmazni, ahányan. Nem ajánlanák annyian, ahányan.

Egyébként nem szabad felmosni utána, én nagyon langyos vízzel szoktam csak maximum, finoman, de 3-4 hetente, ha látok szédelgő hangyákat itt-ott, akkor ismét lefújom. (csak falmentén) Ha nincs ágyi poloskákon kívül másotok, akkor viszont fölösleges a fürdőt fújnod vele szerintem.

2014. jan. 10. 22:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, nem akartam vitatemat nyitni. Befujtam a furdoszobaban a jarolapot es a szegelyek menten, majd 5 nap mulva felmostam, kihagyva a szegelyeket.
2014. jan. 11. 08:27
 14/16 csaba54 válasza:
Amennyiben valaki fél a vegyszerektől (főként nyugaton), akkor nagy hatással használható a szódabikarbóna. Ez erős lúgosító, amely minden apróság ellen jó. Legutóbb a cseresznye fát fújtam levéltetvek ellen. Ez a csodaszer patikában kapható 20 dkg kb. 200 Ft. Egy evőkanálnyit feloldani és körbefújni a szükséges helyeket. Emberre nem veszélyes. Én fogkrém helyett használom. Tapasztalatból tudom, hogy a fahéjat a hangyák nagyon nem szeretik. Fal mellett vékonyan végi szórni.Lehetséges, hogy más bogarak, rovarok ellen is jó. A nyugatiak meg költözzenek szállodába a vegyszeres rovarirtás idejére. Nekik van hozzá pénzük.
2015. jún. 13. 09:20
 15/16 anonim válasza:
100%

A Biokill használata melegvérű élőlények számára nem jelent veszélyt. A macskákra nézve sem, de mivel azok folyamatosan lenyalják a szőrüket, előfordulhat enyhe mérgezés, ha olyan mennyiségben kerül a szervezetbe ( hosszú szőrű fajták).

A veszélytelensége a Biokillnek természetesen az ésszerű használatra vonatkozik, ha valaki ezt issza, ebben fürdik, akkor lehetnek belőle problémák... Ezért is van a használat utasítás... Érdemes elolvasni.

2015. dec. 11. 09:26
 16/16 anonim válasza:
Még egy gondolat. A BIOKILL egy svájci cég terméke, és valamennyi Nyugat-európai országban kapható.
2015. dec. 12. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!