Használta már valaki a Biokill nevű rovarírószert?
Nagyon jó szer. Szagtalan, nem hagy nyomot és hatásos is.
Rázd fel alaposan használat előtt.
Több éve használom. Irtózom a vegyszerektől, de ez valóban ártalmatlan melegvérűekre.
Mindig van itthon szórófejes és utántöltős is (előbbit nagyon korlátozottan használom).
Többnyire hangyákat tüntetek el vele (kilesem a pici lyukat, rést, ahonnan előjönnek és orvosi fecskendővel, injekciós tűvel kapnak 2-3 fecskendőnyit; így még ártalmatlanabb.)
Több évi használat után vetemedtünk arra, hogy gyerekszoba padlószőnyeget, faliszőnyeget és matracot végigfújtunk vele (cica hurcolt be bolhákat). Senkinek semmi baja nem lett, a bolhák eltűntek.
Nekem is agrár boltban ajánlották,nem tudok elég hálás lenni nekik; illetve nekem is többen hálásak, akiknek ajánlottam.
A Freshnaff nem árulja, de gazdaboltokban, vegyi és festékárú boltokban kapható. Újabban az Auchanban is kapható, igaz nem mindenhol.
Minden rovart elpusztít!
A legújabb BIOKILL EXTRA GT már kültérre való, nem árt neki az eső és a napfény. Hatása hosszantartó! Viszont ezt nem szabad háziállatra fújni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!