Kivagyok teljesen, másnál is van még szúnyog? Ez jó ellene? Hogy alkalmazzam? SOS. Gyerekszobában van a legtöbb.
Kenjetek Magatokra citromfű vagy eukaliptusz illóolajat! Egy-két csepp a csuklóra, térdre, nyakra.. az ágyat is szórjátok meg, szőnyeget, mindent, napjában 2-3-x és eltávolodnak majd, utálják ezt a szagot. Füstölőt is égethettek, kitehettek szegfűszeggel tűzdelt narancsokat a szobába.... Az ágy köré szúnyogháló...
Mért nem csapjátok agyon őket?
Kedves kérdező, egyszerű :)
Hozzávalók:
a.)50 gramm barna cukor
b.)1 gramm élesztő
c.)egy két literes műanyag palack
Szúnyogcsapda!Hogyan készítsd el? tessék:
A kétliteres műanyag palackot vágd el a felénél, egyenlőre az alsó fele kell most neked, a felső felét tedd félre magad mellé.
Keverd el a barnacukrot forróvízben, azután hagyd kihűlni.Amikor ez megvan, öntsd ezt a vizet a palack alsó felébe.Add hozzá az élesztőt,nincs szükség mixelésre!Így teremt karbon dioxidot!Helyezzük a tölcsér részét (felső felét a palacknak) a palack alsó felébe fejjel lefelé.
Tekerd körbe egy szigetelőszalaggal a felső harmadát, lehetőleg fekete szigetelővel,rögzítvén ezzel a tölcsért is egyúttal.
Kész is a szúnyogcsapda, készítsetek egy párat és helyezzétek el a szoba néhány sarkába.Az összes oda fog menni,jobb mint bármilyen írtó szer.Remélem segítettem.Mostpedig nézd meg a videót is,itt láthatod hogyan csinálják:
????
Az ágy fajtájának mi köze hozzá?....
Én 40 éves vagyok, én sem alszom rácsos ágyban.......
Van már 1200 Ft-ért is, kevésbé igényes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!