Nem erdei vöröshangyákat "tenyésztek":D
De még csak nyomottfejűeket se... azok majd lesznek, ha nem takarodnak el. :) Amúgy még fennáll a probléma, csak csökken a populáció (vagy elbújtak).
50 000 Ft egy hangyáért??? Kíváncsi lennék, van-e egyetlen ember is, akit egy hangya összetaposásán kaptak:) az erdőben :D Jó-jó értem-értem, csak meglepődtem...
"FARAGNOD KELL ELŐBB PICIKE FAPECKEKET,"
Még valamikor régen így kereste vastagra magát egy szélhámos Amerikában. közzé tett egy hirdetést újságokban és különböző hirdetőknél, hogy csótányirtót tud eladni nagyobb mennyiségben. Előre jelképes összegért, egy dollárért minta készletet tud küldeni, ha valakit érdekel.
Az köztudott, hogy USA-ban elég sok csótány él, és mindenki rávetette magát a kedvező lehetőségre, hogy megoldják a csótány problémát az olcsó megoldással.
Rendelték az emberek tömegével a minta csomag készleteket 1 dollárét. Alig tudta legyártani "az emberünk".
Amikor megérkezett egy-egy csomag a teszt példánnyal a megrendelőhöz akkor a következőket találta benne.
Tartalom: Kettő darab fa kocka és egy útmutató leírás, ami a következőt tartalmazta.
"
Step 1.)Az egyik fa kockát helyezzük kemény felületre.
Step 2.)Helyezzük e tetejére a csótányt.
Step 3.)Súlytsunk a csótányra a másik fa kockával"
Így lett Milliomos a szélhámosból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!