Hangyaírtásra van valami jó ötletetek?
Eddig is küzdöttem hangyákkal, de pár napja már elviselhetetlen a mennyiségük. Nagyobb-kisebb szárnyashangyák (a nagyok nagyon nagyok, én ilyet még nem láttam, a kicsi meg akkora mint a normál hangya)és van a sima fekete hangya is.
Most ott tartunk, hogy a szoba ajtó keretéből másznak ki, ha betapasztom a lukat, akkor kimásznak az ajtó másik felén....őrület. A szárnyasok repkednek, főleg este a lámpánál.
Ha tudtok légyszi segítsetek.
Sokmindent kipróbáltam már...csapdát is, port is, ecetet is, most a sütőpor van tesztelés alatt...
Pár napja itt olvastam a sütőport,valamint a BÓRAX port.Vettem a patikába-30g/kb egy evőkanálnyi/ nincs egész 150 ft.Ugyanannyi porcukrot kell hozzáadni.
2. napja tesztelés alatt. !
Használj BIOKILL-t!! Nagyon jó szer, tuti nem jelentkeznek többet a rovarok. Ha nem tudod a fészkük helyét, akkor csupán az útvonalukra szórj. Azok beviszik a fészkükbe, és mindnek annyi, és nem jönnek oda többet. Ami még előnye, hogy színtelen szagtalan, emberre, és melegvérű állatra teljesen ártalmatlan. Tuti hatásos!!
Köszönöm a válaszaitokat!
A Bio Kill-t írtam fel én is a férjemnek, hogy délután szerezze be. Azt olvastam a legjobbnak én is.
Remélem kapni is fog.
Most úgy néz ki, eddig a sütőportól csak döglötten potyogtak ki az ajtófélfa lukjából, bár estére beszórtam egy kis hangyaírtó porral is (Pietrin Extra). Eddig ez nagyon bevált, de kicsi+pici gyerekek mellett nem merek a szőnyeghez szórni belőle. Sose lehet tudni..:(
Köszi mégegyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!