Egy igényes, tiszta, jól szigetelt házban élek, de egyszerűen a hangyák ellepték a lakást. Nem tudom hogy kergethetném el őket. Megőrülök tőlük, az egész ház nyüzsög ezektől a betolakodóktól. UTÁLOM!!!!!!!!!!
Nos, valószínűnek tartom, hogy nem a hangyák a betolakodók, ők már ott éltek ezer éve, valószínűleg ti költöztetek az ő területükre. Szinte hallom, amint a hangyák kórusban azt kiáltják, hogy megőrülnek ezektől a betolakodóktól és nagybetűvel utálják őket! De ha mindenképpen kegyetlenkedni akarsz, vegyél hangyaport, hangyacsapdát, gyilkolj kedvedre! Sikerülni fog!
2013. ápr. 4. 14:42
2/8 A kérdező kommentje:
Kívánom, hozzád is látogassanak el kis barátaid.
Ígérem mesés lesz. ;)
Megnézném, akkor ki gyilkol majd kedvére!
2013. ápr. 4. 15:30
3/8 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen nagy ellensége az életnek. Állatbarát vagyok. Inkább azt teszem, hogy hagyok morzsát, kajamaradékot, ilyesmit kint, szabadon. Kint a kertben viszont adok nekik enni, nem kell bekóborolniuk. Száraz kenyeret kapnak a telepükön.
2013. ápr. 4. 16:11
4/8 anonim válasza:
Nekem a Raid spray bejött. Legyilkoltam vele pár ezret és néhány hétig az utánpótlásnak is kiontja a belét :)
2013. ápr. 4. 18:25
5/8 anonim válasza:
Úgy tűnik ez egy ilyen időszak, nálunk is ezren vannak, pedig sosem voltak.
A környezetbarát sütőpor nálam nem vált be,így ma Vape hangyaírtót fújtam végig még reggel,egyenlőre eltűntek, majd meglátom pár nap múlva
2013. ápr. 4. 20:22
6/8 anonim válasza:
Porszívózz fel mindent, és keresd meg honnan jönnek, illetve mire mennek. Ha nincs kaja, nincs hangya... H megvan a fészek, porszívózd ki (tedd rá a tetejére a csövet) majd öntözd meg alaposan csótányirtós spray-el az belefolyik. (szúnyogirtós nem jó) Megismételheted minden gyanús helyen.
De valamit változtass az életmódon, hogy ne nálad kajáljanak...
2013. ápr. 4. 21:10
7/8 anonim válasza:
Nem csak a kaja miatt jönnek be a lakásba, a rengeteg csapadék és az átázott talaj miatt is keresik a száraz helyeket.
2013. ápr. 4. 21:49
8/8 anonim válasza:
ha a királynő nem pusztul el, akkor mindig visszajönnek. szakember kell, pl irtas-sos.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!