Albérlet, csótányok, megteheti hogy ezért nem fizeti vissza a kauciót a tulaj?
Amikor beköltöztem,ugy kaptam meg,hogy nincs bogás a környéken sem.Ehhez képest pár mégis jött valahonnan,körbefújtam raid-del,megdöglöttek,csend lett pár hétre.
Utána viszont özönleni kezdtek el,volt irtó (én fizettem) többször,halom raidet kifujtam,de ugyanugy visszajönnek valahonnan pár nap után.
elegem van,új albikat nézegetek.
Megteheti a tulaj,hogy erre hivatkozva nem adja vissza a kauciót (2 havi albidij,40ezer) ?
Nem én vagyok koszos,nem hagyok elől semmit,jönnek maguktól.
Plussz ha valakinek van tapasztalata,segithetne,hogy ne vigyem magammal őket az uj albiba majd,nehogy ott lepetézzenek.
A csótányok mindenhol ott vannak, csak, ha nincs mire előjönniük, akkor nem jönnek elő.
Emiatt a költöztetés miatt nem aggódnék.
Van szerződésetek??? Ha nincs, akkor 99%, hogy nem is jelentette be, így megmondod, hogy visszaadja, vagy "segítesz" neki bejelenteni. Ha van szerződésetek, akkor pedig az abban leírtak szerint.
van szerződésünk,apehnak is fizet
szerződésben annyi van hogy abban az állapotban kell visszaadjam ahogy kaptam
A bogaraktól eltekintve ez meg is van.
A szomszéd kutya mocskára jönnek max,de mivel távhő,régi csövekkel,és a vizesblokk sem zárt és a gázcső sem,simán átjönnek
A hangya más,kiirtható,családi házban volt hozzá szerencsém.
De ezek csótányok,kiirthatatlanok,küzdöttem felük majd 1 évig,elég volt.
Költözz, amint lehet, vagy megtaláltad új lakhelyül szolgáló lakásodat!
Mi is hasonló képen jártunk. Miután megtaláltuk új albérletünket írásban közöltem a tulajjal, hogy költözni szeretnénk, és a bonyodalmak, hosszas viták elkerülése végett nem indokoltuk meg, hogy miért döntöttünk a költözés mellett. Ha mégis megkérdezte volna, úgy határoztunk, hogy azt válaszoljuk, (de erre ha jól emlékszem nem került sor), hogy jobb lakhelyet találtunk, és ez igaz is. Egy csótányos albinál a csótánymentes jobb. Nem? Kérdés, hogy határozott időre kötöttétek-e a szerződést. Ha igen, akkor ezt bizony felemlítheti. A kauciót pedig lakd le, illetve az esedékes, vagy fizetendő számlák összegébe tudjátok be.
Sok sikert az új albi megtalálásához!
Határozatlan idejű,1 hónap felmondási idő.
akkor nem fizetem be az épp aktuális havi számlát,és nem adom oda a lakbért,azzal ott a kaució,pont lelakható az 1 hónap alatt.Mert mindig ugy fizetek,hogy utólag hónap végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!