Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hangyák egy városi lakás 2....

Hangyák egy városi lakás 2. emeletén?

Figyelt kérdés
Hangyák jelentek meg nálunk. Fogalmam sincs hol jönnek. Teljesen felújított, gyönyörű lakásunk van és nagyon tiszta is vagyok. Egyszerűen nem értem...a ház tégla, 20 éves. Mivel űzhetem el őket?

2012. febr. 27. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagytakarítás, hangyaírtó spré, és inden ételt tegyél dobozba.
2012. febr. 27. 10:33
 2/4 gomzoli ***** válasza:
Nem tudod őket kiírtani, sem végleg elűzni. Újra- meg újra meg fognak jelenni. A ház falazatán belül szabadon járnak-kelnek, apró vakolatrepedéseken, járólap fúgáinak peremei mentén, a falak aljánál jönnek elő. Anyukámnál évtizedek óta így van, pedig rendmániás, és még unalmában is takarít...
2012. febr. 27. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
A szüleimnél a 9. emeleten is meg szoktak jelenni néha a hangyák, pedig nekik is felújított, tiszta a lakásuk. A gépészakna csövein gond nélkül feljutnak.
2012. febr. 27. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a takarítást nem segít rajtuk ezt látom. Mert rend van, ennél többet képtelenség takarítani. Itthon vagyok kettő picivel, állandóan takarítok... Azt hittem csak családi házakban vannak, meglepődtem..
2012. febr. 28. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!