Miért nem akarják a szüleim, hogy magas emeleten legyen a lakás?
Én laktam már hatodikon, földszinten , és harmadikon, most épp első emeleten, őszinte leszek, harmadikon volt a legjobb, elmondom miket vettem észre.
Amikor hatodikon laktam: néha nehezen ért fel a meleg víz, sokszor csak langyos volt, ha elromlott a lift akkor meg pff...sokszor volt ilyen.
Amikor földszinten laktam na azt utáltam, alattam a pince volt ,a konyha alatt garázs sőt az egyik oldala a falnak szélső rész volt tehát senki nem fűtött télen oldalról, jég hideg volt a fal.Garázsnyitogatás , őrületbe kergetett, mintha a szobából indult volna el valaki autóval.
első emelet az elég jó , alulról, felülről, oldalról fűtenek, ami nem utolsó szempont, télen jó meleg volt a fal, a padló.
A legjobb a harmadik emelet:) nem zavart a garázs zaj, nem volt alattam hideg pince, minden oldalról kaptam a meleget, a melegvízzel sosem volt gondom, és ha elromlott a lift akkor csak felszaladtam.
életem első 20 évét éltem le az első emeleten. töményen fos volt. nem laktak alattunk, hideg volt a lakás, kb mindenki belátott az utcáról, pláne, ha az erkélyen tartózkodtam.
most a 4.en lakom, de ha azt mondanák, h mehetek feljebb, az sem lenne ellenemre :D
laknak alattam, felettem, mellettem. nincs hideg. eddig a liftnek sikerült pont úgy időzítenie az elromlást, h két hatalmas cekkerrel, mosóporral vonszoltam magam végig a 4 emeleten, de ennyi áldozatot igazán megért a jó kilátás, kicsivel tisztább levegő, több fény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!