Tényleg igaz, hogy adott területen vagy egér él, vagy patkány? De a kettő egyszerre nem?
Figyelt kérdés
Román határnál élünk, mezőgazdasági területen. Nyáron a macska sorra terítette a kinyírt patkányokat. Jó ideje nem találtam már, viszont a héten eddig három egeret hozott. Furcsállom, jó ideje nem voltak már. Vagy csak a macska nem kapja el már a patkányt?nov. 30. 15:31
1/6 anonim válasza:
Nincs összefüggés.
Viszont ősszel az egerek behúzódnak a melegebb helyekre.
A patkányok nem.
2/6 anonim válasza:
A patkányok ugyanúgy vadásznak egerekre, mint a macska.
3/6 A kérdező kommentje:
#2, ezt tudom. Ezért nem értem az egerek megjelenését, két nap alatt kettő, majd egy hét múlva a harmadik az élvefogó csapdában,a macska meg legalább hatot hozott haza.
dec. 5. 09:01
4/6 anonim válasza:
Na de ha nincs patkány, akkor nem fogja meg az egeret, megmarad a macskának. Ez a válasz a kérdésedre.
5/6 A kérdező kommentje:
Tehát van esély, hogy elvonultak a patkányok?
dec. 5. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!