Bros csótány csapda alagút milyen?
Figyelt kérdés
Nem ismerem milyen.Eddog biostop csapdát vettem,de jó lenne valami diszkrétebb csapda.Az se lenne baj,ha teraszra is tudnék kirakni.Ez egyszerű szürke,de nem tudom jó lehet-e.Ha hasznalta már valaki érdekelne a véleménye,de szivesen fogadok más fajtát is,ami diszkrét és jó.Sajnos kintről jön be néha pár.Azon vagyunk,hogy újítsuk a nyiílászárókat és minden résmentes legyen.Szakember is jár nyáron fújni,idén kétszer is hívtuk,de most,mintha ezek a nagyobb pókok jönnének be valahol és ma egy közepes csótány is bejutott,szerencsére úgy nézett ki,hogy haldoklott,de akkor is.A biostop eddig nem fogott semmit.Mind üres.Ma cserélek,de szeretnék utánna más fajtát használni.Gélen is gondolkoztam,de szalember azt mondta,hogy konyhaira azt nem szoktak használni.okt. 20. 10:13
1/2 anonim válasza:
Ugyan olyan ragadós csapda mint a többi.
A gél igazából akkor hatásos ha több példány van, ha csak egy eltévedt példányt találtál akkor nagy gond nem hiszem, hogy lenne.
2/2 A kérdező kommentje:
Minden évben permetezést szoktam kérni.Idén kétszer is kértem nyáron,mert a pici kikeltekből 3 bent pusztult el,így nem gondolom,hogy túlzottan el lenne szaporodva.Nagyot eddig nem is találtam bent se élve,se elpusztulva.Ez is egy ilyen közepes volt még.Akkor megpróbálkozom ezzel az új csapdával magában.
okt. 20. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!