Hogy lehet ezt leküzdeni? 1 hétig csótányok voltak a lakásban. Csak este futkostak. Valamiért teljesen kikészültem tőlük. Iszonyt éreztem és enni meg aludni sem tudtam. Aztán volt írtás meg betömtük a szellőzőt és azóta nem fogott többet a csapda.
Ha ölni nem akarsz,barátkozz meg velük.
Ahol élsz ott mindig elő fognak bukkanni időnként!
Hármaska képzeld egy társashazban élek ahol nem én döntöm el mikor lesz az írtás. És képzeld ezen a bolygón épp járvány van ami 2 hónap kijárási tilalommal járt és ezért kimaradt a szokásos irtás és elszaporodtak a csótányok!
Elég régóta lakom itt még sosem voltak csótányok. Lehet nálad megszokott dolog nálunk nem! Úgy hogy nem fogok megbarátkozni vele. És bocsi hogy nem vagyok vérengző alkalt és nem rajongok más élőlények agyoncsapásáért.
Hívhatsz saját pénzen is írtó embert!
Kijárási tilalom alatt is írtanak, közegészség ügyi okból.
Légy kreatív!
A lakásom albérletbe kiadtam és a lakó nem jelezte a csótány gondott.
Nekem jöttek és írtottak.
Harmadik írtásra tűntek el.
írtások között meg volt határozva a szünet ideje, nehogy új petéket rakhassanak a csótányok.
Sértően jellemezgetősek kíméljenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!