Poloska ellen kinek mi vált be, hogy ne jöjjenek be? A lentieket próbáltátok?
Ma megjelent az első, anyáméknál is már 1-2 hete.. Irtózom tőlük.
Ezeket találtam megelőzésre:
1- van ez a fehér poloskaírtó szer: ezzel körbefújjuk részeket, ahol bejöhetnek. Alternatívaként ezeket találtam:
2. fokhagyma por és víz keveérek is tasztíja- valakinek tapasztalat?
3. ecet-víz-szódabikarbóna keveréke - ahogy a fenti, itt is állítólag tasztíja.
- ugyanebbe a cikkbe:
5. Használj szappanos vizet
A poloskák gyakran egyenesen lehullanak, amikor fenyegetve érzik magukat, amit könnyen ellenük fordíthatsz. Ha megtöltesz egy edényt szappanos vízzel, majd egy poloska alá helyezed, az valószínűleg bele fog pottyanni, és rövid úton elpusztul. Ha netán mégsem, egy jól irányzott mozdulattal pöcköld bele.
-?
Így van, semmi riasztó dolog nem hat. Olyan mérget meg neked nem mutatnak meg képen se, amitől úgy is megdöglik a poloska, hogy csak átmászik rajta.
Szúnyogháló kell, ami az összes szélen tökéletesen zár, ennyit tudsz tenni.
Ah, na igen én is erre gondoltam, hogy attól, h átmászik rajta, nem fog megdögleni... Csak így hirdetik ezek szerint.
Az arany raid ( csótány elleni) nagyon jó, de azt is célzottan rá fújtam.
Most egyébként körbefújtuk a lakást, "megelőzésképp", hát, kíváncsi leszek.. Jövő héten jön a lehűlés, őszi idő... Fasxa..
Kér, h nem taszítja őket semmi, ezzel az idegméreggel se jó 2-3 hetente fújkálni.. :/
A mentaolajat még nem hallottam, max a citromos/citromfuvet, de anyamekhoz a citromos illatú riasztórendszerek le sem toltak tavaly.. rengeteg volt náluk.
Amúgy nem tudom hogy amiatt-e, és gyorsan le is kopogom, de 2,5 hete körébe lett fújva a lakás, egyet láttam a szunyoghálón kívülről utána 2 napra, azóta nem jelent meg (eddig)…
Elvileg most fognak majd úgy hallottam jobban menedéket keresni… Hát, majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!