Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Nagyon sok pók van a kertben,...

Nagyon sok pók van a kertben, legfőképpen farkaspókok. Van módszer az irtásukra/eltávolításukra?

Figyelt kérdés
Nemrég vettük a házat, és a kertben (300m2 kb)nagyon elszaporodtak a talajlakó pókok. Egy ideig nem lakott itt senki és nagy gaz is nőtt amit azóta természetesen már rendbeszedtem. Már a házba is bejöttek. Ezt megoldottam, de jó lenne ha a kertben csak egy normális darabszámú populáció maradna.

aug. 5. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg a szúnyogok és egyéb rovarok fognak elszaporodni. Inkább örülj nekik.
aug. 5. 15:55
 2/4 anonim válasza:
100%

Hagyd békén őket! Téged nem bántanak! Legyeket, szúnyogokat fogják! A farkaspók meg úgy tudom még valami darazsat is vadászik.

Mindent ki kell írtani ugye?

aug. 5. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy rendszeresen bolygatva lesz a helyük a kertben -fűnyírás, földművelés- egyre kevesebb lesz. A nagy meleg elől nálam is bejött a házba jópár pók, de én nem bánom. Ők is élni akarnak, hát a kánikulát átvészelhetik bent, aztán mennek kifelé. Nyáron mindig ez van. 😊
aug. 5. 16:02
 4/4 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló. Ennyi póknak nem lehet örülni, nem csak pár darab van

2-es válaszoló. Ki írta hogy mindet kiírtanám? Olvasd el normálisan amit írtam. Egy átlagos populációval semmi bajom, világéletemben kertes házban éltem, soha nem irtottam ki egy darabot se, még a házból is kivittem mindig, had éljen. De itt most túl sok van.

3-as válaszoló. Köszönöm az infót.

aug. 5. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!