Melléképületbe bolhákra mit alkalmazzak?
Figyelt kérdés
Van egy cicám az udvaron, a kertszomszédból valószínű a tulaj macskája behozta az én cicámra. A cicám kezelve van, már nem vakarózik, de a melléképületben vannak bolhák. Ahogy benyitok, a lábamon lesznek. A cicám nincs ott egyelőre, más helyre költözött. Mit vegyek és hogyan kezeljem a helységet? Szerszámok, egy csomó cucc van bent, most mindent kipakoljak? Szakembert hívni nem tudok, arra most nincs keretem sajnos. Olcsóbb megoldás érdekelne. Remélem tud valaki segíteni, tanácsot adni.jún. 27. 13:02
11/18 anonim válasza:
Hát, szerintem égetni kéne, ha az épület anyaga engedi, disznóperzselővel körbemenni odabent minden felületen.
12/18 A kérdező kommentje:
Az épület vályog. Bent szekrény, szerszámok, egyéb dolgok. Ezt nem tudom kivitelezni.
júl. 4. 19:31
13/18 veszettkecske válasza:
Nekünk egyszerű légy és szúnyogirtó Chemotox rendesen kiirtotta őket a pincében.
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as válaszoló. Mennyi idő után tűnt el?
Nálam még vannak.
júl. 10. 13:55
15/18 veszettkecske válasza:
Másnapra eltűntek tőle, szóval gyorsan, de ez zárt helység volt teljesen.
Azért sokat kifújtunk, majdnem egy palackot...
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Veszek holnap, ma már nem tudtam. Köszi szépen!
júl. 10. 21:39
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönök minden segítséget, jelentem sikerült a projekt.
Tegnap már nem volt bolha. Neostomosannal kétszer az egész kócerájt lefújtam 3 nap különbséggel, utána másfél liter vízben 2 Neostomosant újra kipermeteztem. 2 Chemotoxot befújtam. Másnap porszívózás, hipós vízzel amit értem töröltem. Padlót hipós vízzel felmostam, vettem por állagú bolhairtót, a felszáradt padlóra szórtam jó vastagon. Ma porszívó, hipós felmosás, szellőztetés. Biokill permetet vettem, azzal befújtam. Egy darab sincs. Köszönöm szépen, igazán hálás vagyok a segítségért! ❤️
júl. 12. 22:31
18/18 A kérdező kommentje:
Ez kimaradt. Védőruha, szemüveg, gumikesztyű, sapka, zárt ruházat, munkavédelmi maszk, mindez 40 fokban. De küzdöttem.
júl. 12. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!