Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Melléképületbe bolhákra mit...

Melléképületbe bolhákra mit alkalmazzak?

Figyelt kérdés
Van egy cicám az udvaron, a kertszomszédból valószínű a tulaj macskája behozta az én cicámra. A cicám kezelve van, már nem vakarózik, de a melléképületben vannak bolhák. Ahogy benyitok, a lábamon lesznek. A cicám nincs ott egyelőre, más helyre költözött. Mit vegyek és hogyan kezeljem a helységet? Szerszámok, egy csomó cucc van bent, most mindent kipakoljak? Szakembert hívni nem tudok, arra most nincs keretem sajnos. Olcsóbb megoldás érdekelne. Remélem tud valaki segíteni, tanácsot adni.

jún. 27. 13:02
1 2
 1/18 anonim válasza:

Raidel körbe fujni az egeszet.

Jo büdös lesz egy darabig.

De legalabb hatekony.

jún. 27. 13:07
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Neostomosant vennék, előírás szerinti hígításban körbepermeteznék vele. Nálunk használt.
jún. 27. 13:08
 3/18 A kérdező kommentje:

Nincs Raid itthon, elszaladok nemsokára a boltba.

Kedves 2#. Ezt hol kapok, amit írtál?

jún. 27. 13:12
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Gazdaboltba keress szert rá általában permetbe való szer adnak.Fújj le mindent.
jún. 27. 14:30
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

állatpatikában, állateledelesnél, némelyik rendes patikában is lehet kapni.

mi neten rendeltük

jún. 27. 14:47
 6/18 A kérdező kommentje:

Most jöttem a gyógyszertárból. Kaptam egy 5 ampullás dobozzal.

Permetezőt megkeresem, beöltözök és befújok. A szerszámok ilyesmi dolgokra nem baj ha rámegy? Tájékoztató nem írja csak hogy az állat környezetét is fújjuk le.

És köszönöm szépen a segítséget!

jún. 27. 15:05
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

nekünk az állatorvos azt mondta, hogy magát a kutyát is fürdethejük vele, illetve a lakást is le lehet fújni.

macskára viszont ne fújd, macskára veszélyes a szer!

jún. 27. 15:19
 8/18 A kérdező kommentje:

Befújtam 27-én. Az ajtót becsuktam, majd 1-én, tegnap bementem. A lábamon meg is jelentek. Neostomosannal ismét befújtam. Nem tudom inkább szellőztessek, vagy jó, hogy becsuktam az ajtót?

Vajon sok idő lesz mire eltűnnek?

júl. 2. 21:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Nehéz kiirtani, de ismételni kell, remélem jól adagoltad. Bolhacsípés veszélyes, jó kis bartonellát lehet elkapni.
júl. 3. 16:43
 10/18 A kérdező kommentje:

Az adagolás úgy szól, hogy egy ampulla egy liter vízben oldva és kipermetezve.

Így készítettem. Azt írta egy hét múlva ismételjem, de én hamarabb ismételtem. Az ajtót becsuktam, azóta nem nyitottam ki. Jobbnak láttam ha úgy hagyom becsukva, ne ugráljanak szét az udvaron.

júl. 4. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!