Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Aki kártevő írtót hívott,...

Aki kártevő írtót hívott, kinél, hogy zajlott az írtás? Konkrétan bolhaírtásra lennék kíváncsi. (lakásban, udvaron, melléképületben)

Figyelt kérdés
Sikerült elsőre a szakemberek kiírtani a bolhákat?

2015. aug. 18. 07:35
 1/3 anonim válasza:
Te vagy bolhás? (nem vicc)
2015. szept. 11. 21:53
 2/3 anonim válasza:
Először kipermeteztek egy folyékony szert, ami emberekre nem ártalmas mindenhova. Elhúzták a kisebb bútorokat, kárpitozott bútorokra, ágyneműtartóba és legfőképpen a padlóra, tócsában állt. Aztán a nem elérhető részekhez úgynevezett hidegködöt engedtek a levegőbe és 2 órán át nem lehetett bent tartózkodni. Utána szellőztetés és nem szabad felmosni minimum két napig. Másnap találtam még élő bolhát, mivel ez friss történet, nem tudom ez mennyire normális. Szerintem nem kéne. Ha visszaír a cég kiderül mit lehet még tenni.
2018. jún. 30. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:
A szőnyeget ki kell dobni. Addig nem lesz nyugalom.
2018. júl. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!