Darázsirtás mennyibe fáj? Hogyan történik?
Figyelt kérdés
Tegnap este, amikor már minden elcsendesedett morajlásra lettem figyelmes. Nem sok idő kellett, hogy rájöjjek a zaj forrására. Felálltam az ágyon, a szoba felső sarkához hajoltam közel és valami eszméletlen hangzavart hallottam a tetőtér felől. Látni nem láttam, de a hangok egyértelműen arra utalnak, hogy darazsak vannak a tető alatt. A hang alapján sokan lehetnek. Kérdés: hogyan működik a darázsirtás? Mi a menete és mennyibe kerülhet Fejér megyében?jún. 13. 05:24
11/13 A kérdező kommentje:
Darazsakhoz mindenképp hívtam volna szakembert, de a méhek, és a poszméh is hasznos jószág. Megpróbálom elűzni őket, mert már most hangosan nyomják a szerenádot.
jún. 13. 19:54
12/13 anonim válasza:
Elzavarni nem fogod tudni őket, ragaszkodnak az utódaikhoz.
Ezek hasznosak és nem támadnak rád, de el kell dönteni, hogy mennyire zavaróak, és eszerint dönteni az eljárásról.
Ha jól értem, valami teljesen zárt helyen vannak, tehát nem is tudsz a fészek közelébe kerülni.
13/13 A kérdező kommentje:
Én oda tudok férkőzni, mert bár magas vagyok, de nem nagydarab, egy nagyobb férfi nem biztos, hogy a közelükbe tudna kúszni. Hagyom őket. Egy méhész ismerősöm mondta, hogy a poszméh nem létesít akkora kolóniát. Nagy részük a hideg beálltával elpusztul, a megmaradt nőstények pedig tovább állnak. Remélem a próféta szólt belőle. Nézem a pozitív oldalát: más fizet azért, hogy méhek zümmögésére aludjon el, mert elvileg valami pozitív rezgéseket sugározbak, nekem ingyen van😅
jún. 17. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!