Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Darázsirtás mennyibe fáj?...

Darázsirtás mennyibe fáj? Hogyan történik?

Figyelt kérdés
Tegnap este, amikor már minden elcsendesedett morajlásra lettem figyelmes. Nem sok idő kellett, hogy rájöjjek a zaj forrására. Felálltam az ágyon, a szoba felső sarkához hajoltam közel és valami eszméletlen hangzavart hallottam a tetőtér felől. Látni nem láttam, de a hangok egyértelműen arra utalnak, hogy darazsak vannak a tető alatt. A hang alapján sokan lehetnek. Kérdés: hogyan működik a darázsirtás? Mi a menete és mennyibe kerülhet Fejér megyében?

jún. 13. 05:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Azért meg kéne gyöződni róla,hogy most tényleg darazsak, vagy egy méhcsalád költözött be hozzád,mert az utóbbi esetben nem rovarírtókat kell hívnod,hanem egy méhészt, aki begyűjti őket.
jún. 13. 05:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Ma leskelődök, hogy mi száll a tető alá. Hihetetlen számomra, hogy eddig nem hallottam. Mondjuk legtöbbször tv mellett alszom el, az elnyomja a zümmögést, alváson kívül pedig nem nagyon vagyok a hálóban.
jún. 13. 05:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is méhekre gyanakodnék, a darazsak nem hangosak.
jún. 13. 05:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon zümmögnek és este is nyomták a koncertet. Van egy szóló énekesük is, az meg olyan fura hangot ad ki, mélyebb, vagy mintha csinálna valamit (lehet hülyeség, de mintha fúrna), de őt ritkán hallom. Most is megy a morajlás.
jún. 13. 05:48
 5/13 anonim ***** válasza:
A szólista a királynő. Fészket építenek.
jún. 13. 06:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Darazsak ilyenkor még nem aktívak de 20 ezer környékén.
jún. 13. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Veszel az osanban két darázsírtó szprét. Felmész a padlásra, erős lámpával megsasolod őket, aztán adj neki..-

persze ehhez látni kell a ki-bejáratukat, vagy lukatfúrni(beölözve)

a siker nem marad el. A portyán lévők még napokig visszajárnak,de aztán csend lesz

(tapasztalatból mondom, nálunk a feleségem szólt, hogy zúg a mennyezet a feje felett. én tíz flakont vettem, mert már óriási volt a fészek. A padláson söpörni lehetett a döglött darazsak ezreit)

jún. 13. 14:50
 8/13 anonim ***** válasza:

7-es, ez azért elég veszélyes. Nem ajánlanám annak, aki nem végzett meg rovarirtást. Ha valami félremegy, elég frankó támadást intéznek a darazsak.

Én rovarirtót hívnék.

jún. 13. 14:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszadók! Ma leskelődtem, felderítettem a terepet. A bűnös nem darázs és nem is méh. Poszméh. Van tippetek rá?

[link]

jún. 13. 17:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne bántsd őket. Keress méhészt vagy szakértőt, hogy mit lehet tenni.
jún. 13. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!