Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » RAID folyadékos elektromos...

RAID folyadékos elektromos szúnyogriasztót miért nem használható hosszabbítóval?

Figyelt kérdés

[link]

Rá van írva "soha". De nem értem, ha úgy állítom be, hogy függőleges legyen a folyadékos rész, miért nem tehetem hosszabbítóba?

jún. 8. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

talán mert ez az "úgy állítom be, hogy..." dolog szokott néha nagy elektromos tüzet okozni, mert elcsúszik, valaki felrúgja stb. Folyadék van benne és ha ez belefolyik valahogy az elektromos csatlakozóba akkor zárlatot okozhat, tűz is lehet belőle.

Ha ráírják, hogy soha nem szabad így használni akkor a céget nem lehet perelni ha mégis megtette valaki és kára lett utána. Én sem mondom azt hogy ha rögzíted fixen a hosszabbítót akkor nem lehet belőle baj, ez csak tőled függ, mit gondolsz mit vállalsz be.

Inkább vegyél füstölő szúnyogriasztót, az is elég jó és az max elalszik ha eldől.

jún. 8. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:
😀 Köszi. Egy fém tartóban, nem dőlhet el.
jún. 8. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 Így van.

(kis emberek utolsó mondásai közé meg majd befér ez is...)

jún. 8. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csak arra van ráírva, ha megfigyeled a legtöbb háztartási elektromos eszköz tartalmazza: Hosszabbító használata tilos, de legalábbis nem ajánlott. Más kérdés hogy majdnem minden cég rászokott hogy a villanytűzhely, mosó-és mosogatógép, páraelszívó, sorolhatnám már max 1 méter vezetékkel jön ki, hogy ezt hogy a t..ömbe lehetne használni hosszabbító nélkül nem tudom.Jól írták előttem a cég ezzel védi magát, ha bármi gond lesz mindig a vásárló volt a hülye.
jún. 15. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!