Milyen egyéb (otthoni) feladatokra lehet használni egy olyan 12V-os autó akkumulátort, ami az autó indítására már nem használható?
#1: Ha már teljesen használhatatlanná válna, akkor leadnám a megfelelő helyen, és nem tartogatnám. De amíg bármire olyanra használható, amire egy családi házas környezetben jó alternatívát jelenthet, ... nos, addig nem válnék meg tőle.
#2: Én is valami hasonlóra gondoltam.
Köszönöm a válaszokat.
Semmi értelme. Ami már nem indítja be a kocsit, annak a kapacitása maximum 10-15%-a a névlegesnek. Hamar lemerül, még ha csak LED világítást teszel rá, akkor is. Le kell adni egy akkumulátor üzletnek, és kész. Az egésszel sokkal több lesz a macera, mint amennyi hasznot hajt. Hétvégi házba napelemhez szintén azért nem alkalmas, mert kicsi már a kapacitása.
Kicsit olyan, mintha lenne egy doboz tyúkszemtapaszod, és hogy ne vesszen kárba, vennél miatta egy szűk cipőt.
Igazad van.
Kérlek, segíts nekem!
Te a helyemben milyen SZAVAK-at adtál volna meg kulcsszavaknak?
Segítek: pl #akkumulátor #használt #felhasználás #újrahasznosítás
Csak mert a kulcsszónak pont az a lényege, hogy az alapján többen rátalálnak a kérdésedre.
A kulcsszó, egy szóból áll, ezért kulcsszó és nem kulcsmondat pl.. :)
Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!