Akkus fúró csavarozónak ha tönkremegy az akkumulátora, egy kis átalakítás után (két forrasztás) nem használható a töltőjéről vezetékes üzemmódban?
A töltője kissé gyenge a használathoz, de egy vastagabb vezetéket forrasztva rá, használható pl. akkuról. Ha van erősebb tápod 2-3 A-es, akkor az is jó, de pont a hálózat függetlenség veszik el ezzel.
A cégemnél a műhelyben vannak olyan akkus gépek, amik tulajdonképpen csak manufaktúrális üzemmódban működnek helyhez kötötten, azok tápegységről mennek nem akksiról.
Van néhány hely, pl. Bp-n az Erzsébet királyné útján, ahol kicserélik a cellákat az akkupack-ban jutányos áron. Persze ez is csak akkor éri meg ha valami márkás gépről van szó, a 5000 Ft-os gépet inkább cseréld le.
De!
Nekem 3,5 év után adta meg magát a 16,8 v-s Einhell.
-Szétszedtem,amibe töltődik az akksi,és azt a kis aljzatot,amibe belemegy a töltő madzagja--kiszereltem.
-Szétszedtem az akksit,az egyik felébe épphogy belefér. Ott kifúrtam az akksi házát,átraktam az akksiba az aljzatot.úgy kellett beleragasztanom.
-Azóta vettem már másikat,de a régi is megvan,úgy használtam egy évig.
-Ha van elektronikai aprócikk bolt felétek,elviszed a töltőt,lehet kapni aljzatot hozzá külön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!