A Palmatex (Pattex-től) ragasztóra rá van írva, hogy nem használható PP és PE-hez (polipropilén, polietilén), nekem ilyen anyagon: többféle zacskó, PP-lap próbaképp ottmaradt. Min nem marad ott, mitől válik el - amin ragaszthatnék?
PP és PE nehezen ragasztható, hegeszteni szokták. Ha megfigyeled a zacskónak a szélét, ott se ragasztották, hanem összemelegítették.
Léteznek alapozók, de szerintem nagyon gyenge lesz a ragasztó erő, legfeljebb dekorációs célra megfelelő.
Köszi, akkor te arra válaszoltál, hogyan lehetne a PP-t vagy PE-t ragasztani.
Nekem pont az a bajom, hogy a Palmatexből nyomtam egy kicsit a PE-zacskókra, (többtéle zacskón is kipróbáltam) és rajta maradt, le sem tudtam szedni. HAsonlóan a PP anyagon is.
Olyan anyagot keresek, amin nem maradrajta. Mert ezen szereték egy szövött anyagot ragasztani, azt nem tudnám anélkül, hogy valamire rá ne tenném.
Így bizonyára egyértelmbb.
En a zuzott regi kovon ragasztok a padlo es lekaparom a kifolyt ragasztot!!
Amugy meg ujsagpapirt tennek ala es kidobnam utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!