Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Most akkor felhizlaltam a...

Most akkor felhizlaltam a patkányokat vagy meg is fognak dögleni?

Figyelt kérdés

Lettek kiscsirkéink és ugye a tápra jönnek a patkányok keményen.Vasárnap láttam meg először. Hétfőn délután vettem mérget(Tritox paraffinos blokk) ki is raktam oda 3-at oda ahol járkálni szoktak,a tápot elzártam és úgy adok enni a csirkéknek,hogy ne maradjon ott sokáig a vájuban. Az eladó azt mondta,hogy kössem ki dróttal,hogy ne tudja elvinni. Megette a 3-at,aztán megint raktam ki 3-at és azt is megette. Este raktam ki megint 3-at,másnap reggelre az is eltűnt.Azt mondta az eladó,hogy amíg eszik addig folyamatosan rakjam nekik.Kedden délután is raktam ki de azóta hozza sem nyúltak...pedig élnek még,ma is láttam egyet. Most átraktam máshova a mérget,holnap reggel majd meglátom esznek e belőle. Szerintetek miért van hogy már nem eszik? Apu azt mondta,hogy várnak ilyenkor hogy megdöglik e amelyik evett belőle..

Szerintetek? Tudom,hogy kell par nap míg hat a méreg de most miért nem eszik? Megunták?

máj. 29. 21:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%
Én attól tartok, hogy nem a patkányok eszik a mérget, hanem egyéb állatok, és azok az állatok el is hullanak sajnos, míg a patkányok szépen élnek tovább. Én ezért nem javaslom a mérget, mert azt megeheti bármilyen másik állat is, akiknek nem akartunk ártani.
máj. 30. 11:29
 12/23 A kérdező kommentje:
10-es köszönöm válaszod,rakok akkor ki még 1-2 helyre.
máj. 30. 12:28
 13/23 A kérdező kommentje:
11-es,a patkányok eszik. Direkt úgy rakom ki,hogy csak ők férjének hozzá.
máj. 30. 12:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

#11: Erre találták ki a patkánydobozt, ha valaki nem tudja csak nyílt helyre tenni.

[link]

máj. 30. 12:56
 15/23 anonim ***** válasza:
A patkányméreg általában K vitamin antagonista. Előbb utóbb vérzékeny lesz tőle, és belső vérzésekben elpusztul. De ez nem 1-2 nap!
máj. 30. 14:40
 16/23 Hintalow ***** válasza:
0%

Èn mondjuk nem nagyon szórakozok mèreggel ilyen helyzetben, a cuccot amit dèzsmálnak körberakni lerögzìtett egèrragasztólapokkal, rámegy--> megdöglik.

Max lerágja /letèpi a vègtagját, ès akkor megpucol, de abba is belehal utána. 🤷

máj. 31. 13:34
 17/23 A kérdező kommentje:

Hintalow

A csirke vájú köré rakjak ragasztót? Azért az komoly lenne...5 perc után az összes csirke ott lenne bele ragadva 😅

máj. 31. 20:42
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
A potykántú jobban félek, mint az egertü
máj. 31. 21:02
 19/23 A kérdező kommentje:

18-as

Ez aztán hasznos hozzászólás volt. Azért köszi...

máj. 31. 22:23
 20/23 anonim ***** válasza:
53%
Kaptál épp elég információt. Még tőlem is. Tesztelgesd a mérgeket. Pár hét, és eltűnnek egy időre.
jún. 1. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!