Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Egy betévedt molylepke problém...

Egy betévedt molylepke problémát okozhat?

Figyelt kérdés
Egy aprócska lepkeszerű lény volt a falon.Gyorsan elillant nem tudtam elkapni.Szerintem egy pici molylepke lehetett.Annyi ilyen posztot olvastam,hogy kicsit megijedtem,hogy ez az egy is elszaporodik gyorsan.
máj. 27. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tényleg gyorsan szaporodnak, de azért a világnak nincs vége. Vagy nem tudom, mire gondolsz probléma alatt.
máj. 27. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet élelmiszermoly első kikelt példánya, és jön utána a többi 500. De bármi más is lehet.

Még akár kintről is bejuthatott valami növényeken élő moly.

máj. 28. 06:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem 1 molylepkével van baj, ha bejön, hanem azzal ha nem vetted észre korábban, hogy valahol pete volt és azok most kelnek ki sorban.

Sajnos nálam megtelepedtek pár éve és nem tudok tőlük megszabadulni. Belefészkeltek már szalvétákba, szívószálakba, dobozok hajtásába, hiába dobtunk ki mindent amiről azt hittük hogy gondot okozhat, mindig valahol megjelennek a spájzban. Volt, hogy a vásárolt terméket zacskóba tettem, azt dobozba és így volt benne moly később - vagyis a boltból így került már haza, hogy peték voltak rajta.

Egy molytól nem kell pánikolni, vegyél élelmiszermoly csapdát és tedd ki! A ragasztósak egész jók. Én a Raid-et szeretem, azt nem lógatni kel - az mindig útban volt, levertük - hanem a falra lehet ragasztani (nem bántja a festést).

máj. 28. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!