Ágyi poloskànak mindig van nyoma?
Csípések vannak heti többször új, àgyi poloskàra utalo jel: ürülék, vedlés nyom nincs.
Apró, szabad szemmel alig észrevehető aranysàrga bogarat láttam kétszer, de nem tudtam azonosítani? Lárva lehetett vagy valami màs?
"Ozonos gépet tudnék kolcsonkerni. Az esetleg?"
Mellette:
Ellene:
Egy független vélemény: túl nagy ózon koncentrációra van szükség, túl hosszú ideig, ezért lakóhelységekben nem észszerű a használata.
Ez a vélemény általános azok között, akik laboratóriumi kisérleteket végeztek a témában.
"Csak azt nem ertem hgy a masik szobában miert lett neki reggelre ujra csipes."
Nem tudom. Nem ismerem a körülményeket. Általában olyan szobában, ahol nem aludt senki, az általános vélemény szerint nem tanyáznak a poloskák. Nem vitt át egy plüssmacit vagy hasonlót?
Gondolom nem maradt senki a poloskás szobában. Szóval az ottani bogarak kutatóútra indulhattak. És bár fizikailag elég gyorsak hozzá, nem tűnik valószínűnek, hogy egy éjszaka alatt megtalálták a kislányt.
"Plussz 2 hete tart..."
Az baj. Ezek szerint nem nagyon boldogulsz velük. Lehet, hogy mégiscsak profi rovarirtókhoz kellene fordulnod. Nyitva hagyva a kérdést, hogy bolha-e vagy poloska.
Megírod majd a fejleményeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!