Mik ezek? Milyen rovarok? Hogyan írtsam ki?
Nekem is hasonló problémáim voltak. Alagsori szinten lévő szobába gyakran bemásztak pókok, rovarok a szúnyogháló ellenére is.
Én az interneten kerestem rovarírtót, és vannak olyan spriccelős típusok amik a parkettán / falon maradnak napokig és folyamatosan fejtik ki hatásukat. Direkt a rejtőzködő vagy éjszakai életet élő rovarok miatt, amik így belelépnek a vegyszerbe ha előjönnek. Évek óta ilyet használok nyaranta, nekem bevált. Bár nagyobb pókokkal vagy rovarokkal nem bír el, nem valami ultraerős vegyszer, de alapvetően működik.
Célszerű erősebb levegőtisztítót vásárolni ha a jelenlegi nem bír el a páratartalommal, illetve vannak penészálló festékek, amik nehezebben penészesednek. Utóbbival nincs tapasztalatom, de egy próbát megérhet.
Köszi a válaszokat. :)
Szórtam be nekik permetrin port. Azóta csend és hullaszag van.Remélem hosszútávú megoldás lesz és nem jönnek elő családostól lehetetlen helyekről és állnak bosszút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!