Mit szóltok, hogy az EU elfogadta a rovarok belekeverését az ételekbe?
"Eddig csak az európai vándorsáska és a lisztkukac szerepelt a listán, mely azokat az alapanyagokat tartalmazza, amiket őrleményként sűrítő- és kötőanyagként élelmiszerekbe keverhetik. Azonban mostantól
a pékárukba, tésztákba, gabonaszeletekbe, kekszekbe, szószokba, feldolgozott burgonyatermékekbe, levesporokba és csokoládétermékekbe is kerülhet.
Az Európai Bizottság így akarja csökkenteni a hús- és tejtermékek termelését, tervük szerint a férgek fehérjeforrásként való használata nagy mértékben hozzájárulhat tervük végrehajtásához."
Mondjuk ha már a Fideszkomcsik fenn akadnak a “férgek” evésén:
“ Orbán Viktor az étkezés után elismerően nyilatkozott a séf ajánlásairól, különösen a nyers hal és kagyló előétel, valamint a katalán homár nyerte el a tetszését.”
Nyers hal, kagyló…
Érted…nyers hal
Jó ítvágyat
Tudom, tudom fideszfanoknak erre is van magyarázata…
(Mondjuk én se férgeket, se kagylót, se nyers halat nem ennék).
Semmit, egyáltalán nem érdekel. Fehérje az fehérje. Ha olcsóbb lesz így, meg esetleg segít valamiben, akkor teljesen hidegen hagy. Miért zavarna bárkit is?? Ez most tényleg egy olyam dolog, hogy ki a f*szt érdekel...
A rendes rovarok elfogyasztása már más kérdés. Ettem Thaiföldön és nem volt rossz, de ugye a kinézete miatt visszataszító. Viszont ledarálva meg feldolgozva nem számít semmit se...
A rovarevés két hete volt kiadva témának, elvtárs, most pedofilozni kell, nem tudtad? :)
Egyébként: [link]
#4: Nem unod még, te szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!