Van itt olyan ember aki rovarirtással foglalkozik?
Figyelt kérdés
Én ágyi poloskára gyanakszom az interneten látott képek alapján. Mindig este találkozok velük, az ágykeret szélén és a lepedő varratánál szoktak lenni. Apró piros csípések nincsenek rajtam, de olyat is olvastam, hogy minden ember szervezete másképp reagál a csípésre. Egy csomó embert felhívtam és könyörögni kell nekik, hogy jöjjenek már ki, már agyfaszt kapok tőlük is és a bogaraktól is. Pontos azonosítás még nem történt.
Ha van itt szakember akkor küldenék képet a bogarakról, nagyon hálás lennék a segítségért.
2023. aug. 14. 20:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!